Domov  ◄ Prenočišča |

Jahanje

Nedaleč od glavne ceste Maribor - Gornja Radgona, na hribčku ob naselju Benedikt najdete pristno domačno okolje, prijazno živalim in družinam. Ob ponudbi domače hrane in prenočišč lahko sedaj uživate tudi ob jahanju konj in ponijev.

 

Pri nas lahko jahate

  • ponija - v maneži (samo otroci) ali
  • konja - vodeno ali samostojno.

Čas: 30 / 45 minut

 

Informacije in rezervacije: 070 896 330, Simona

 

Ob nedeljskem kosilu jahanje za otroka: 2 kroga v maneži gratis - zaželjeno predhodno naročilo. Za zaključene družbe jahanje po dogovoru.

 

Jahalne urice

Za družine, ki si želite brezskrbnega druženja z živalmi in njihovimi ljubitelji, enkrat letno pripravimo prav poseben družinski dogodek Jahalne urice. Poskrbimo za dobro vodeno jahanje za staro in mlado, za animacijo med čakanjem in kar tako za zabavo. Otroke razveselijo naša igrala, gokardi na pedala in napihljiv grad za skakanje, ustvarjalne delavnice pa pritegnejo tudi marsikatero mamico. Oglejte si, kako smo se veselili lani in vabljeni na našo kmetijo na Jahalne urice 2015, v petek, 26. junij ob 16.00 uri!

 

Otroški rojstni dnevi

Otroci lahko na naši kmetiji svoj rojstni dan praznujejo ob jahanju in drugih aktivnostih na svežem zraku. Za več informacij pokličite ali si preberite še več o otroških rojstnih dnevih.

 

Jahalne urice, Otroški rojstni dnevi